Vuoden 2017 parhaat ihonhoitotuotteet / The Best Skincare products in 2017

Vuosi lähenee loppuaan uhkaavasti. Tämä vuosi on ollut siitä erityinen itselleni, sillä olen kokeillut ja hurahtanut eniten kosmetiikkaan, mitä aikaisempina vuosina ikinä yhteensä. Päätin siis koota yhteen tämän kuluneen vuoden parhaimmat tuotteet kasvojen ihonhoidon, vartalohoidon, hiusten, kosmetiikan välineiden ja meikkien suhteen, jotka ovat tulleet käyttööni nimenomaan tänä vuonna tai joiden merkitys on korostunut tänä vuonna erityisen paljon. Parhaimmistossa ei ole mukana tuotteita jokaisesta mahdollisesta kategoriasta (esim. päivävoide, poskipuna, jätettävä hiusten hoitoaine), koska niistä ei vain löytynyt uutta parasta tänä vuonna. Vanhassa on välillä vara parempi 😀 Aloitetaan tämän vuoden parhaista ihonhoitotuotteista:

The year is coming to its end. Past eleven months have been really special for me, because during this year I’ve been testing and felling in love in cosmetics greater than ever before. So therefore, I decided to gather the best products of skincare, body skincare, hair, makeup, and cosmetic tools, which I have purchased in 2017 or their meaning in my life have been emphasized during this year. There’s not a winner from every cosmetic category, such as day cream, blush or leave-in conditioner, since I haven’t found new bestie during this year. Let start this series with the best skincare products in 2017:

Kollaasi

Paras puhdistusaine / Best cleanser:

Biotherm Biosource Total Renew Balm Balm-To-Oil Deep Cleanser

Tämä balm-to-oil-puhdistustuote on mullistanut kasvojeni puhdistuksen täysin. Se on purkissa voidemuodossa, mutta kämmenien lämmössä se muuttuu öljymäiseksi seokseksi, joka hierotaan kuivalle iholle meikin irroittamiseksi ja pestään vedellä pois. Se irroittaa tehokkaasti vedenkestävän meikin ja pitää ihoni kosteutettuna. Biotherm Biosource Balm-to-Oil on tätä vastaava tuote, jota käytin aikaisemmin, ja on yhtä tehokas kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa. Tuotetta myydään mm. Sokoksella.

This balm-to-oil cleanser is the most effective product to melt waterproof makeup away and maintain the moisture within the skin. Absolutely love it!


Paras kuorinta-aine / Best exfoliator:

Mádara Brightening AHA Peel Mask

Olen vauhkonut tästä tuotteesta aikaisemminkin. Rakeeton kuorintanaamio, joka hedelmähappojen avulla kirkastaa ja kuorii ihoa. Jopa 5 minuutin käytön jälkeen huomaan, kuinka silkkisen pehmeä ja kirkas ihoni onkaan. Maagista. Tuotetta myydään mm. Sokoksella ja Mádaran verkkokaupassa.

This active organic AHA peeling mask provides instant radiance within 5 min. My skin feels silky smooth and looks brighter after every use of it.


Paras naamio / Best mask:

Glamglow FLASHMUD™ Brightening Treatment

Rakastan kirkastavia ihonhoitotuotteita yli kaiken. Tämä rakeellinen, voidemainen naamio on mitä parhain tässä hommassa. Levitän naamion puhtaalle, kuivalle iholle ja annan vaikuttaa yli 30 min, jonka jälkeen pesen sen vedellä pois. Ja välittömästi käytön jälkeen huomaan ihoni sävyn kirkastuneen ja ylimääräisen tekstuurin vähentyneen. Tuotetta myydään mm. Sokoksella.

I love brightening products! This mask most definitely brightens and moisturizes my skin after 30 min of wear-on. Pure love!


Paras kangasnaamio / Best sheet mask:

Sephora Pearl Face Sheet Mask

Tämä Sephoran oman kokoelman kangasnaamio on pikakaunistava naamio ennen vaikkapa tärkeitä juhlia: vähentää ihon pikkuvirheitä, kosteuttaa ja kirkastaa kasvoja. Sopii myös täydellisesti arjen puolen tunnin hemmotteluhetkeen, jonka aikana ei oikein muuta pysty tekemään kuin maata fengshuina sohvalla ja juoda viintä. Tai krapulapäivän ihon nesteytyksen hoitoon. Sanotaanko, että todella monipuolinen tuote. Tuotetta myydään vain Sephorassa.

This sheet mask perfects and brightens the skin and visibly minimizes irregularities. It’s like a quick at-home beauty treatment for your skin before some big event or a party.


Paras kotikasvohoidon tuote / Best home spa product:

Too Cool for School – Egg Cream Mask Firming

Tämä kangasnaamio sisältää hydrolysoitunutta kollageenia, kananmunan keltuaisesta eristettyä uutetta, kananmunan valkuaisuutetta, sheavoita, ja E-vitamiinin ja hyaluronihapon johdannaisia, joiden tarkoitus olisi kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Kollageeni ei itsessään imeydy ihon läpi korjaamaan mitään vaurioita, joten se on tässä naamiossa turhake. Mutta muut tämän naamion ainesosat! Jösses. Kun haluat arjen pikku hemmotteluhetken seuraavalle tasolle juoden samppanjaa sohvalla, samalla kun paidaton komistus hieroo hymyillen jalkojasi, tämä on SE naamio. Kröhöm. Tuotetta myydään mm. Sephorassa ja Beautybay-verkkokaupassa.

This sheet mask makes you home spa day lit. It is infused with collagen and egg extracts to firm and plump the appearance of skin while hydrating it. The egg extracts, vitamin E, shea butter, and hyaluronic acid do their magic within 30 min while you can focus on drinking champagne. Honey listen, you need this.


Paras tehotiiviste / Best Concentrate:

Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Tämä kuorintatiiviste on ollut osa iltarutiinejani jo vuoden ajan. Sen idea on kiihdyttää ihosolujen uusiutumista, parantaa ihon rakennetta, ja tasoittaa ihonsävyä ja juonteita kvinoakuoresta eristetyn kemiallisesti kuorivan uutteen avulla. Tuotteessa on myös AHA-happoa lisäämässä kuorivaa vaikutusta. Tämä tuote on ehdottomasti hellävaraisin kemiallinen kuorinta. joka todella toimii! Ja se on älyttömän riittoisa: 30 ml:n pullossa on edelleen moneksi viikoksi tuotetta jäljellä, vaikka avasin sen melkein vuosi sitten. Tuotetta myydään mm. Stockmannilla.

This nightly micro-peel concentrate helps to refine the feel of rough texture and reveal radiant and refreshed skin. It is the most gentle chemical peel I’ve ever used! The outer shell of the Quinoa seed has powerful exfoliating properties for accelerating skin’s night time cell turnover process, which in the morning, shows clear signs of even skin color and smoother feeling. And the bottle (30 ml) is really long-lasting: I have had it for a year already and there is still enough product left for weeks.


Paras täsmätuote / Best precision treatment:

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + Hyaluronic Acid Spheres 2%

Kerroin teille aikaisemmin The Ordinary-tuotteiden kokeilustani, jossa mukana oli valmistajan C-vitamiinin ja hyaluronihapon yhdistelmähoito, joka lupaa kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Olen totaalisen ihastunut tähän tuotteeseen! Kasvoni ovat olleet erityisen pehmeät ja ihoni erityisen silkkisen tuntuinen tämän tuotteen käytön aloittamisen jälkeen. Sopii myös täydellisesti mikroneulauksen jälkeiseksi hoitotuotteeksi. Tuotetta myydään mm. Cult Beauty-verkkokaupassa.

This product brightens the skin with an antioxidative effects of ascorbic acid and hydrates and firms the skin with hyaluronic acid. The product has helped me to keep my naturally dry skin really soft and balanced, and it suites perfectly after the home skin rolling treatment.


Parhaat silmänympärysvoiteet / Best eye creams:

A) Mádara Smart Antioxidants Anti-fatigue Eye Rescue Cream

Tätä Mádaran tuotetta hehkutin aikaisemmassa postauksessa. Se on täydellinen silmänympärysvoide aamukäyttöön, koska se on paksun kermaista, mutta silti täydellinen meikin alle. Kirkastaa ja kosteuttaa herkkää ihoa tehokkaasti. Tuotetta myydään mm. Mádaran verkkokaupassa.

This eye cream is perfect for my morning routine, because it is really creamy and thick, yet suites perfectly under the makeup. What a catch!

B) Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado

Toisena, mutta ei suinkaan toiseksi parhaana silmänympärysvoiteena keikkuu Kiehl’sin kuuluisa avokadovoide, joka on täydellisen kosteuttava ja hemmotteleva voide yökäyttöön. Tuotteen avokadoöljy ja sheavoide pitävät huolen, että heräät aamulla paljon freessimmän näköisenä, mitä ilman tätä tuotetta. Lisäksi tämä voide sopii täydellisesti silmänalusten naamiokäyttöön: Kun levittää tuotetta paksumman kerroksen ja antaa tuotteen vaikuttaa vaikkapa samalla, kuin kasvoissa oleva naamio, saa tuotteesta paljon enemmän irti. Ostan tätä tuotetta uudelleen ja uudelleen. Tuotetta myydään mm. Stockmannilla.

Another bestie is the famous avocado cream from Kiehl’s. This product is the most rich and hydrating under eye cream, which you also can easily use as a mask by adding thicker layer of it and let it sink in. I keep on buying this over and over again.


Paras seerumi / Best serum:

Biotherm Blue Therapy Serum-in-Oil Night

Tämä seerumi on ihoa ravitseva yöseerumi, jonka tehtävä on taistella ikääntymisen merkkejä vastaan erilaisten mikroleväuutteiden ja omega 3 ja 6 rasvahappojen avulla. En tiedä, auttavatko leväuutteet miten tarkkaan ihonhoidossa, mutta tämä aine on aivan käsittämätön. Se riittää minulle jopa yksinään iltaisin, eikä tarvetta erilliselle yövoiteelle ole ollut. Iho on paljon kimmoisampi ja tasaisempi aamulla. Eikä tietoakaan kuivuudesta, mistä ihoni yleensä kärsii tähän aikaan vuodesta. Olen käyttänyt vasta muutaman viikon ajan tätä seerumia, mutta olen huomannut ihossani selkeän eron. Jatkoon! Tuotetta myydään mm. Sokoksella.

This serum hydrates your skin like nothing before. It contains a sulfated sugar coming from a marine micro organism and Algae of youth extract. This alone is enough for my nigh time routine, and there is no need for additional night cream. It is that good. And every morning I woke up like 5 years younger. You need this.


Paras kasvosuihke / Best face mist:

Lumene VALO Glow Refresh Hydrating Mist

Tämä kosteuttava kasvosuihke on täydellinen virkistämään ihoa kesken päivää tai tuomaan heleyttä liian puuteroidulle kasvoille. Käytän sitä myös usein ennen treenejä, kun olen pessyt meikit pois ja kaipaan iholleni kevyen kosteushunnun. Tuote sisältää antioksidanttipitoista pohjoisen lakan marjauutetta ja C-vitamiinia yhdistettynä lakan siemenuutteeseen. Kosteuden lisäksi tuotteen tuoksu on maaginen! Tuotetta myydään mm. Sokoksella ja Stockmannilla.

 

This face mist is perfect for refreshing the skin during the day or just adding some natural glow for over-powdered face. It contains berry extracts and vitamin C so the scent is also really stunning as well.

 

Huh, tässä he olivat. Postauksesta puuttuivat paras kasvovesi, päivävoide ja yövoide. Näistä tuotekategorioista en löytänyt yhtään voittajaa tämän vuoden osalta, jotka olisivat ansainneet paikkansa parrasvaloissa. Olen käyttänyt “kasvovetenä” Lumene Lähde 3 in 1 misellivettä, joka on vakiintunut aamu- ja iltarutiinikäyttööni. Etsintä siis jatkuu ainakin voiteiden osalta.

What a ride. This post lacks the best products from the toner, day cream, and night cream categories, because I haven’t found the right ones yet. The search is still going on.

JS

 

 

Leave a comment