Vuoden 2017 parhaat vartalonhoitotuotteet / The Best Bodycare Products in 2017

Heissansaa! Tänään esittelyssä on vuoden 2017 parhaimmat vartalonhoitotuotteet, joihin änkesin väkisin mukaan myös parhaimmat kynsilakat. Lista on lyhyt, mutta vakuuttava. Listasta puuttuvat yllättäen vartalovoiteet ja rasvat, käsien ja jalkojen hoitoon liittyvät tuotteet ja vartalon pesuaineet. Näistä tuoteperheistä en ole löytänyt tänä vuonna mitään mieltä mullistavan ihanaa, vaan käytän edelleen Palmolivea, Niveaa ja Aqualan L:ä. Tylsiä, mutta perushyviä. Asiaan:

Well how you’re doing! Today I introduce the best bodycare products in 2017 including my favorite nail polishes. The list is short, but dynamic. Let’s begin:

Vartalo

Paras itseruskettava / Best self-tanner:

Sunkissed Rapid Tan Medium

Olen todella vaalea. Kalkkinen. Ruskettumaton. Kypsä katkarapu rantapäivän jälkeen. Itseruskettavat ovat hiukan pelastaneet tilannetta, koska siten kehtaan kävellä vaikkapa minari päällä ulkona. Olen kokeillut kaikennäköisiä itseruskettavia, halpoja ja hinnakkaita. En kuitenkaan tahdo laittaa liikaa dineroi näin turhanpäiväiseen asiaan, joten metsästin pitkään hyvää tuotetta, joka ei tekisi ihostani oranssia ja joka ei tyhjentäisi tiliä liikaa. Ja sellaisen löysin Sokokselta! Sunkissed Rapid Tan on täydellinen kiireiselle henkilölle, joka haluaa tasaisen rusketuksen tunnissa. Ideana on levittää rusketusvaahto levityshanskalla nopiaa tahtiin halutuille ihoalueille, ja antaa tuotteen vaikuttaa iholla vähintään 60 min. Syvemmän rusketuksen saa pidentämällä vaikutusaikaa. Tämän jälkeen se huuhdellaan vedellä pois. Avot! Ja puteli maksaa alle 8 euroa, ja kestää todella kauan.

I’m white as snow. When I try to get some UV tan at the beach, I look more like a over-cooked shrimp than Victoria’s Secret bikini model. Because obviously with a tan, I would. So the self-tanners have really been there, helping me to look like a normal human being, and giving me the confidence to walk with a short skirt outside my house. I have been trying several products, cheap and expensive, but aim has always been to find the perfect one with a minimum costs. And I think I’ve found it! Sunkissed Rapid Tan is perfect for a busy person who wants an even tan within an hour. Yes, an hour. The idea of this product is to spread the foam evenly with a mitten to desired body areas, wait for 60 min or more, then rinse the excess off with water. And what is the best: The bottle is under 8 euros and it lasts for weeks.

Paras vartalonkuorinta / Best body scrub

The Body Shop Brazilian Cupuaçu Scrub-in-oil Nourishing Body Scrub

Tää tuoksu! Voisin nuuhkutella tätä rasiaa koko ajan, missä vain. En osaa kuvailla tuoksua muuten kuin, että se on eksoottisen öljypähkinämäinen, ripauksella hunajaa. Paras tuoksu, mitä olen ikinä nuuskutellut! Ja mitä tulee tuotteen kuorintatehoon, täydellinen. Kuorinnan hoitelee suolakiteet, joten ihoa ei kannata kuoria ainakaan sheivauksen jälkeen tai jos iho on jostain muusta syystä rikki tai ärtynyt. Kuorinnan jälkeen iho jää ihanan kosteutetun tuntuiseksi ja maaginen tuoksu jää iholle seuraavaan pesukertaan. Purkki on lisäksi todella iso, joten kamaa riittää pitkäksi aikaa. Rynnikää äkkiä lähimpään Body Shoppiin nuuhkuttelemaan!

The scent! I could smell this jar for ages. I can’t describe the scent otherwise than it is exotic, nutty, nutoily, with a hint of honey. I reckon that this is the best scent I’ve ever smelled! What comes to the scrub effect, perfeeeect. The efficient scrub is done by salt crystals, so I wouldn’t recommend to scrub after the shaving or if the skin is otherwise broken. After the scrub, the skin feels soooo soft and this magic scent lingers on your skin until the next shower. The jar is extremely big, so it will last for long time. I highly recommend to run to the nearest Body Shop to sniff this! You will fell in love with it!

Kynsilakat

Parhaat kynsilakat / Best nail polishes:

A) Lumene Gel Effect

16 Lake Blue – Järven Sini: Upean tumman indigon sävyinen lakka, joka sopii sekä toimistoon, mutta myös cocktail-ravintolaan. Kaikissa Lumenen geelilakoissa on käsittämätön pigmentti, ja yksi kerros lakkaa riittää peittämään kynnen.

Amazing dark indigo, which suites perfectly to the office or cocktail bar. Lumene Gel polishes have an incredible pigment and you only need one layer to cover the nail evenly. Love this formula!

3 On The Beach – Rantaniitty: Romanttisen marjamannapuuron värinen lakka, joka säväyttää hitusen nudeen päin. Ajaton.

This polish a really romantic sheer berry pink color, which have a hint of nude vibe. Timeless.

1 Cotton Cloud – Niittyvilla: Ihanan täydellisen ruskean nude-sävy, joka sopii yhteen kaikkien muiden värien kanssa. Niin ajaton ja klassisen chic.

Lovely brown nude shade, which suites perfectly with any other shade. So timeless and classic chic.

Kaikkikynnet
Above: Lumene Lake Blue (left), On the Beach (middle), Cotton Cloud (right) – Below: Mavala Glasgow (left), Dancing Queen (middle), Let’s Party (right)

B) Mavala

Super Base: Täydellinen aluslakka, joka pitkittää minkä tahansa kynsilakan kestoa monta päivää. En pystyisi lakkaamaan kynsiäni ilman tätä tuotetta.

The perfect base polish, which will help any polish to last much longer in your nails. I could not live without this product.

29 Glasgow: My little pony halo. Nämä neljä sanaa kuvaavat tätä lakkaa parhaiten. Ei liian lapsellisen liila, vaan semmoinen partypartyponi. Pieni sävyero.

The perfect my little pony halo color. Not childish at all, more than a party pony. 

208 Dancing Queen: Kimalteleva bilelakka, jossa on sekaisin liilaa, pinkkiä, vihreää, ja kullan ja hopean sävyisiä hileitä. Nimensä veroinen lakka ja minun suosikkini 🙂

This party polish has a mixture of violet, pink, green and shimmer from gold and silver. A true dancing queen and my personal favourite 🙂

198 Let’s Party: Ja kynsilakkojen missikisat päättää ruskean punertavan kimaltava lakka, joka sopii niin täydellisesti syksystä jouluun.

And finally this red brown party polish, which suites perfectly from autumn until Christmas.

JS

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: