Meikki – Lemmittyni / The Makeup – Beloved Valentine

Ihanaa ystävänpäivää rakkaat lukijat! Meikkipostausta pitkästä aikaa! Ystävänpäivästä iskeytyy mieleeni värit pinkki, roosa, vanhan ajan vaaleanpunainen, ruusukulta ja kaikki muut äklönmakeat sydänkäpyvärit. Suklaa, ruusut ja rakkaus. Ystävänpäivä inspiroi minut kokeilemaan jotain jännittävää, ja tämän meikin päätähtenä komeili Kat von D Everlasting Liquid Lipstick sävyssä Beloved. Mikä nimi ❤

Happy Valentine’s Day my beloved readers! This day makes me think of colors like pink, rose, baby pink, rose gold and all other disgustingly sweet colors, so I felt creative and wanted to try something different this time. In this makeup, the main actress was Kat von D Everlasting Liquid Lipstick in a shade “Beloved“. The name truly nailed it ❤

Sefie3

Tätä nestemäistä huulipunaa en suinkaan lätkiny huulilleni, vaan tein sillä silmänrajauksen! Miten mahtava tuote se olikaan tässä(kin) tapauksessa! Yritin pitää muun silmämeikin kohtuu yksinkertaisena, lisäämällä luomivakoon NYX Professional Makeup Lid Lingerie paletin herkän vaaleanpunaista sävyä (1), ja syventämällä luomivaon ja ulkonurkan punertavaa sävymaailmaa H&M High Impact Eye Color luomivärin sävyllä “In the red” (2). Ulkonurkkaa tummensin Morphe x Jaclyn Hill paletin sävyllä “Chip” (3), ja levitin MAC Fix+ kostutetulla siveltimellä saman paletin sävyä “Sissy” liikkuvan luomen sisä- ja keskiosiin (4). Sitten alkoikin jännät paikat. Ensin tujautin Beloved-huulipunaa kämmenselälleni, josta aloin tuputtamaan väriä ripsirajaani taivutetun silmänrajaussiveltimen avulla (5). Viimeistelin silmämeikin ripsivärillä ja pitkillä irtoripsillä (6). Alaluomelle lisäsin kevyellä kädellä NYX Professional Makeup Lingerie Lid paletin tummanruskeaa sävyä ja Jaclyn Hill paletin sävyä “Sissy“. Sisänurkan korostamiseen käytin sävyä “Enlight“.

Kollaasi

The Beloved liquid lipstick did not play any part on my lips, instead it was my leading eye makeup product. What a gem as a eyeliner! The rest of the eye makeup I was trying to keep simple by adding a gentle sweet pink shade from the NYX Professional Makeup Lid Lingerie palette to my crease (1), deepening the crease area and the outer corner of the eye with H&M High Impact Eye Color shade “In the red” (2). I added more darkness to the outer edge of the lid by buffing in the shade “Chip” from the Morphe x Jaclyn Hill palette (3). From the same palette, I spread some “Sissy” to middle and inner corner of the lid with wet flat brush (MAC Fix+) (4). The eyeliner was drawn with bent eyeliner brush and Everlasting Liquid Lipstick shade “Beloved” (5). To finish the look, I just added some mascara and falshies (6), and brushed some deep dark brown from the Lid Lingerie palette and “Sissy” from the Jaclyn Hill palette to the lower lash line. For inner corner highlighter, I chose “Enlight“.

Silmät

Huulet halusin pitää todella luonnollisena, mutta kiiltävänä, joten lisäsin niihin ainoastaan NYX Professional Makeup Butter Gloss huulikiiltoa sävyssä “Creme Brulee“.

Tämä meikki oli todella yksinkertainen ja nopea tehdä. Everlasting Liquid Lipstickin koostumus ja pysyvyys ovat aivan nappi tämänkaltaiseen kokeiluun. Huulilla tämä ihmeaine pysyy muuttumattomana 8-10 tuntia, kuivattamatta huulia sen enempää. Mieleni tekisi kokeilla muitakin merkin huulisävyjä, kuten esimerkiksi Dagger, Woolf tai Echo, jotka tosin ovat harmaan ja sinisen sävyisiä huulimeikkejä, mutta pokka ei riitä tässä tapauksessa huuliin asti. Violetin sävyt, kuten Roxy tai L. U. V., voisivat toimia sekä huulissa että silmissä. Mutta ei ehkä samanaikaisesti.

As the eyes were popping, I wanted to keep the lips as a supporting role, and added NYX Butter gloss from in a legendary shade “Creme Brulee“.

This makeup was really easy and fun thing to do. The texture and the longlasting power of the “Beloved” made it perfect of this kind of a try out. On lips, this product will stay intact for 8 to 10 hours. For these reasons, I thirst for more shades from this line, such as Dagger, Woolf or Echo, which are actually greyish and blue shade lipsticks. I may not have that much balls to wear them on the lips, but on eyes, YES! Purple shades like Roxy or L. U. V. might be good  both for lips and eyes, but maybe not the same time.


Pohjameikki / Base :  Becca First Light Priming Filter Face primer / Benefit POREfessional Face Primer / Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup foundation – 1N2 Ecru / Too Faced Born This Way – Snow / NARS Radiant Creamy Concealer – Vanilla / Laura Mercier translucent loose powder / Marc Jacobs O!Mega Bronzer – 104 Tan-tastic! / Isadora Face Sculptor Warm Peach – Blusher / NYX Professional Makeup High Definition Blush – Taupe / Benefit Cosmetics Dandelion Twinkle

Silmät / Eyes : Milani Cosmetics Eyeshadow Primer / NYX Professional Makeup Lid Lingerie palette – Lightest; Sheer pink; Dark Brown / H&M High impact eye colour – In the Red / The Jaclyn Hill Palette – Chip; Sissy; Enlight / Kat von D Everlasting Liquid Lipstick – Beloved / L’Oreal Volume Million So Couture Mascara / Fake lashes (Ebay) / Duo Lash Adhesive Clear

Kulmat / Brows : Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – Taupe / NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil – Ash Brown / Lumene Blueberry Eyebrow Shaping wax -Blonde

Huulet / Lips : NYX Professional Makeup Butter Gloss – Creme Brulee

JS ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: