Meikki – Viidakon lehti / The Makeup – Jungle Leaf

Tämän vuoden suosituin luomivärisävy on ollut punainen, kattaen oranssin, pinkin, ruosteen, terrakotan, viininpunaisen ja ruskeanpunaisen eri sävyt. En olisi ikinä uskonut, että rakastuisin itse punaiseen silmämeikkiin. Aikaisemmin olin siinä uskossa, että punaiset silmät korostavat vain väsyneisyyttä ja saavat ihmisen näyttämään vain sairaalta. Väärässä olin. Jotenka, kokeilin eräs ilta vähän erilaista sävymaailmaa perinteisen punaisen sijaan, leikkien vihreän, keltaisen, turkoosin ja kullan eri vaihtoehdoilla, ja kuulkaas, I like it! Green is the new red!

Past twelve months, the most popular color scheme in the world of the eye shadows has been red, consisting a variety of oranges, pinks, terracotta shades, wine reds, and brownish reds. I would have never believed that I will fell in love with red eye makeup. Earlier, I was in belief that red color would only emphasize the tired looking eyes, making the person look like sick. How wrong I was. So one night, instead of seeking my traditional shadows, I ended up trying colors from green, yellow, turquoise, and gold color schemes. And let me tell you something! I just love it! Green is the new red.

Face1

Tämä pikameikki on mahdollista toteuttaa kolmella eri luomivärisävyllä (matta keltainen, matta vihreä, shimmer/glitter-vihreä) ja vihreällä meikkikynällä, jos on kiire. Tämä ei vaadi kuin kolmesta neljään eri sivellintä, joista yhden pitää olla iso ja puhdas häivytyssivellin. Lisämausteeksi sujautin mukaan mattamustaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan, turkoosia hohdeluomiväriä silmän sisänurkkaan ja keskelle liikkuvaa luomea, mustan nestemäisen silmänrajauksen, irtoripset ja lavallisen korostuspuuteria. Huulet rajasin nuden värisellä huultenrajauskynällä, täytin nuden värisellä mattahuulipunalla ja tujautin kultaista korostuspuuteria keskiosaan huulia. Tämä meikki sopii kuin nakutettu ruskeisiin silmiin!

This quickie is possible to execute with three different eye shadows (matte yellow, matte green, shimmering green) and one green eye pencil. This doesn’t require more than three to four different brushed, which one needs to be big and clean blending brush. I added some matte black eye shadow to the outer edge, bright turquoise eye shadow to to inner edge and in the middle of the lid, black liquid eyeliner, false lashes and sickload of highlighter. Lips I lined with nude lip liner, and added nude liquid lipstick. I highlighted the middle part of the lips with gold shimmer. This look fits perfectly with the brown eyes!

Stepbystep

Aloitin meikin silmistä (1). Levitin ensin peiteainetta ja irtopuuteria koko luomialueelle kulmakarvojen yli, ja piirsin kulmat (2). Pohjustin luomialueen nuden värisellä luomivärillä, jonka jälkeen levitin isolla häivytysiveltimellä keltaista luomiväriä luomivakoon (3). Levitin pienemmällä kynäsiveltimellä mattavihreää luomiväriä luomivakoon, ja häivytin värin puhtaalla häivytyssiveltimellä (4). Hohtavaa tumman vihreää luomiväriä lisäsin silmän ulkonurkkaan, ja häivytin värin häivytyssiveltimellä luomivakoon ja sen yli (5). Piirsin rohkean kissarajauksen vihreällä meikkikynällä, käyttämällä apuna muovilastaa (6). Tässä voi käyttää apuna myös teippiä, jotta rajauksesta saa tarpeeksi terävän. Lisäsin turkoosin väristä hohdeluomiväriä silmän sisänurkkaan, mustaa luomiväriä ulkonurkkaan ja mustaa nestemäistä rajausväriä yläripsirajaan. Tässä kohtaa tein pohjameikin ja hienosäädin silmien värien tasapainoa lisäämällä värejä haluamani määrän, kunnes olin tyytyväinen (7-8). Pohjameikin jälkeen, tasapainotin silmämeikkiä häivyttämällä alaluomelle tumman vihreää ja mustaa, rajaamalla vesirajan mustalla meikkikynällä, harjaamalla ripset mustalla ripsivärillä ja lisäämällä irtoripset (9). Lopuksi harjasin kulmat kulmakarvavahalla, ja korostin kulmaluuta ja silmän sisänurkkaan korostuspuuterilla (10).

I started the whole look with the eye makeup, as usual (1). I covered the entire lid area with concealer and padded loose powder all the way above the brows to have nice base to the upcoming makeup before drawing the brows (2). I added a nude-colored eye shadow for entire lid area, and matte yellow shadow to crease with huge blending brush (3). With pencil brush, I added matte green shadow into the crease, and melted the colors with clean blending brush (4). Dark shimmering green went to the outer edge of the lid, which I blended to the crease area as well (5). The green line was drawn with eyeliner pencil with the help of plastic card (6). You may also use some tape to gain sharp edge for the line. I added some shimmering turquoise shadow with wet brush to the inner corner of the lids, black matte shadow to the outer edge, and black liquid eyeliner to the upper lash line. After this I did my base makeup, and fine-tuned all colors until I was satisfied (7-8). I added some dark green and black eye shadows to the lower lash line, marked the waterline with black eyeliner, brushed my lashes with black mascara, and attached false lashes (9). Finally, I fixed my brows with brow wax and highlighted the brow bone and inner corner (10).

BeautyPlus_20171014202327_save

Pohjameikki / Base : Too Faced Hangover Replenishing Face Primer / MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof foundation, NC15 / Tarte Shape Tape Contour Concealer, Fair Neutral / Laura Mercier translucent loose powder / Marc Jacobs O!Mega Bronzer Tan-tastic / NYX Powder Blush, Taupe / Urban Decay Afterglow 8-hour Powder Blush, Rapture / Benefit Cosmetics Dandelion Twinkle / MAC Fix+

Silmät / Eyes : Tarte Shape Tape Contour Concealer, Fair Neutral / H&M High Impact Eye Color, ‘Turmeric’ and ‘The New Yew’ / Viva La Diva Move me Jungle Eyeshadow kit, ‘Tahiti’ – matte warm beige and ‘Brazil’ – high shimmer green / NYX Professional Makeup Prismatic Eye Shadow, ‘Mermaid’ / NYX Professional Makeup Slide on Eyeliner Pencil, ‘Tropical Green’ / Kat Von D Tattoo liner / NYX Professional Makeup Slide on Eyeliner Pencil, ‘Jet Black’ / Wet ‘n’ Wild Color Icon Eye Shadow Single, ‘Panther’ / Benefit Cosmetics Roller Lash Curling Mascara / Fake lashes, Ebay / Duo Lash Adhesive Clear

Kulmat / Brows : Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade, Taupe / NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil, Ash Brown / Lumene Blueberry Eyebrow Shaping wax, Blonde

Huulet / Lips : H&M Lip Liner, ‘Au Naturel’ / NYX Professional Makeup Lip Lingerie, Lace Detail / NYX Professional Makeup Strobe of Genius Illuminating Palette, True Gold

JS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: